ЕТЕРИЧНО МАСЛО ОТ ЖЪЛТА МАНДАРИНА

10.00 лв с ДДС
Ново Стара Загора

​Етеричното масло от жълта мандарина е мощно успокояващо средство, широко използвано за успокояване на стреса и тревогите. Релаксиращо, етеричното масло е известно с това, че насърчава спокойния сън. Действа отпускащо и спазмолитично. Помага при състояние на безсъние, нервно напрежение и депресивни състояния. Със сладък плодов и цветен аромат това е много популярно масло. Добавете 4-5 капки от него в домашния си дифузер и ще усетите неговото въздействие върху вас.

Тъй като това масло е толкова чисто, качествено, полезно, без химически добавки и без никакви примеси, продукт на биологично земеделие, то може да намери и други приложения във вашето ежедневие, освен за дифузия.

Ако добавите по няколко капки от това масло във вашите козметични продукти за лице, това ще облекчи състояние на себорея и акне. Ако добавите няколко капки от това масло във вашите козметични продукти за тяло, това ще ви помогне в борбата с целулита и стриите.

Тъй като маслото от жълта мандарина има изразени пречистващи свойства то е много подходящо за масаж. Добавете 10 капки към 10 мл зехтин или кокосово масло и направете масаж на тялото с тази смес.

Ако нямате дифузер можете да ароматизирате и пречистите въздуха в дома си с това масло с тази проста рецепта:

75 мл хидрозол от портокалов цвят (ако нямате ползвайте вода)

20 мл водка

3 мл етерично масло от жълта мандарина

Смесете всички съставки в бутилка с пулверизатор и напръскайте дома си.

Това етерично масло е произведено във Франция и е от висок терапевтичен клас. Маслото е снабдено с европейски сертификат, доказващ неговата чистота и биологичен произход.

Внимание: Това масло е високо концентрирано. Никога не използвайте неразредено върху кожата. Да не се използва от бременни, кърмачки и хора, страдащи от епилепсия и хипертония. Ако сте бременна, кърмите, имате свърхчувствителна кожа или искате да използвате етеричното масло за детето си, първо се консултирайте с ароматерапевт.  

Доставката се поема от:

tick Купувача
ОЩЕ ОБЯВИ ОТ Glowing Skin