ЕТЕРИЧНО МАСЛО ОТ СИЦИЛИАНСКИ ЛИМОН

9.00 лв с ДДС
Ново Стара Загора

Етеричното масло от лимон е от съществено значение за пречистване на въздуха. Неговото енергизиращо и подсилващо действие има страхотен стимулиращ ефект върху организма. То е много приятно в дифузия, парфюмира стаите с фин и плодов аромат, създавайки добро настроение. Оценено със своя свеж и ободряващ аромат, етеричното масло от лимон е идеално за прочистване на въздуха, особено по време на епидемии. Наричат го „въздушен дезинфектант“, заради неговите ясно изразени антисептични, бактерицидни, антивирусни и противогъбични свойства. Представлява чудесна профилактика при инфекциозни заболявания.

Етеричното масло от сицилиански лимон помага при обща умора, изтощение и намалена концентрация. Действа енергизиращо, стимулиращо, балансира емоциите и създава жизнерадостно настроение.

Ако нямате дифузер вкъщи, можете да смесите в бутилка с пулверизатор 75 мл вода или хидрозол, 20 мл водка или чист спирт и 3 мл етерично масло от лимон. Напръсквайте дома си периодично. Ароматът е ободряващ, цитрусов, плодов и действа позитивно!

Тъй като това масло е толкова чисто, качествено, полезно, без химически добавки и без никакви примеси, то може да намери и други приложения във вашето ежедневие, освен за дифузия.

То помага на организма при умора и изтощение. Участва в правилното функциониране на естествения имунитет, регулира метаболизма. Проучвания показват неговите регулаторни свойства върху чернодробната система. Представлява тоник за храносмилането. Бори се срещу преждевременното стареене: хипертония, чупливост на капилярите.

Добавете няколко капки от него в една лъжица зехтин или кокосово масло и масажирайте засегнатите зони.

Етеричното масло от сицилиански лимон е незаменимо при грижата за меки или чупливи нокти. Цени се и за грижата за мазната коса и мазна до смесена кожа, защото регулира себума. Добавете до 0.6% от него в козметичните си продукти за коса, лице и тяло.

Това етерично масло е произведено във Франция и е от висок терапевтичен клас. То е категоризирано като „Хранителен клас“. Това означава, че може да се приема вътрешно, както и да се използва при приготвянето на различни ястия в кухнята, но никога не правете това самостоятелно, а само след консултация с квалифициран ароматерапевт. Маслото е снабдено с европейски сертификат, доказващ неговата чистота и биологичен произход.

Внимание: Това масло е високо концентрирано. Никога не използвайте неразредено върху кожата. Да не се използва от бременни, кърмачки, малки деца и възрастни хора, както и хора, страдащи от епилепсия и хипертония. Ако сте бременна, кърмите, имате свърхчувствителна кожа или искате да използвате етеричното масло за детето си, първо се консултирайте с ароматерапевт.

Доставката се поема от:

tick Купувача
ОЩЕ ОБЯВИ ОТ Glowing Skin