ЕТЕРИЧНО МАСЛО ОТ МЕНТА

9.00 лв. с ДДС
Ново Стара Загора

​Етеричното масло от мента (Mentha arvensis) е идеално за дифузия, а в комбинация с други масла благоприятства за ободряване на тялото и ума. Това етерично масло действа освежаващо и насърчава дишането, като действа много добре в комбинация с маслото от евкалипт.

Тъй като това масло е толкова чисто, качествено, полезно, без химически добавки и без никакви примеси, продукт на биологично земеделие, то може да намери и други приложения във вашето ежедневие, освен за дифузия.

Традиционно това масло се използва за облекчаване на сърбежи, при артрит и ревматизъм, трудно храносмилане, зъбна болка, мигрена и главоболие, синузит, повръщане и гадене.

Етеричното масло от мента действа тонизиращо и стимулиращо на нервната система, подпомага храносмилането и чернодробната функция.

Смесете няколко капки от етеричното масло от мента с лъжица зехтин или кокосово масло. Разтрийте ставите там, където чувствате болка или слепоочията при главоболие и мигрена. Маслото осигурява мощен охлаждащ ефект.

Това етерично масло не е подходящо за използване във ваната.

Това етерично масло е произведено във Франция и е от висок терапевтичен клас. То е категоризирано като „Хранителен клас“. Това означава, че може да се приема вътрешно, както и да се използва при приготвянето на различни ястия в кухнята, но никога не правете това самостоятелно, а само след консултация с квалифициран ароматерапевт. Маслото е снабдено с европейски сертификат, доказващ неговата чистота и биологичен произход.

Внимание: Това масло е високо концентрирано. Никога не използвайте неразредено върху кожата. Да не се използва от бременни, кърмачки и хора, страдащи от епилепсия и хипертония. Ако сте бременна, кърмите, имате свърхчувствителна кожа или искате да използвате етеричното масло за детето си, първо се консултирайте с ароматерапевт. Маслото категорично не се използва при деца под 6-годишна възраст, като за деца до 30-месечна възраст е строго забранено. За приложение при деца и възрастни хора винаги се консултирайте с квалифициран ароматерапевт.

Доставката се поема от:

tick Купувача
ОЩЕ ОБЯВИ ОТ Glowing Skin