ЕТЕРИЧНО МАСЛО ОТ ЕВКАЛИПТ

9.00 лв. с ДДС
Ново Стара Загора

Освежаващо, това масло е известно със своите многобройни добродетели за дихателната система. Традиционно се използва за изчистване на въздуха и борба срещу неудобствата през зимата. Има мощно антибактериално, антивирусно, фунгицидно и инсектицидно действие. Действа тонизиращо и ободряващо за физическото и душевно състояние. Повишава енергията, вниманието и работоспособността. Има благоприятен ефект при липса на концентрация. Употребява се при умора, сънливост, инфекции, простуди. Добавено във вашия дифузер то ще ви държи бодри и съсредоточени.

Тъй като това масло е толкова чисто, качествено, полезно, без химически добавки и без никакви примеси, то може да намери и други приложения във вашето ежедневие, освен за дифузия.

Поради изразените си антимикробни свойства маслото помага за дезинфекция на дома и служи като почистващ агент. Добавете 10-15 капки в перилни препарати, към прахосмукачка и разтвори за почистване на тоалетни и вани. В бутилка с пулверизатор добавете вода и няколко капки от евкалиптовото масло и напръскайте дома си, за да предотвратите развитието на мухъл и бактерии.

Подходящо за мазна и склонна към омазняване кожа и коса, тъй като спомага за регулиране на себума. Добавете няколко капки от него в крема си за лице, тоалетно мляко, тоник за лице или шампоана си.

За масаж добавете 5-7 капки в 10 мл в зехтин или кокосово масло, за да облекчите мускулни и ставни болки. За вана добавете 3-5 капки евкалиптово масло във вана с топла вода и разбъркайте енергично. Ваната с евкалиптово масло помага при болести на бронхите, белите дробове, простуди, заболявания на ставите. Вана за крака: 3 капки – премахва умората, предпазва от появата на неприятна миризма и пот. Инхалации: В подходящ съд се кипва около 1 литър вода. Капват се няколко капки евкалиптово масло. Вдишват се изпаренията.

Това етерично масло е произведено във Франция и е от висок терапевтичен клас. Маслото е снабдено с европейски сертификат, доказващ неговата чистота и биологичен произход.

Внимание: Това масло е високо концентрирано. Никога не използвайте неразредено върху кожата. Да не се използва от бременни, кърмачки и хора, страдащи от епилепсия и хипертония. Ако сте бременна, кърмите, имате свърхчувствителна кожа или искате да използвате етеричното масло за детето си, първо се консултирайте с ароматерапевт.   

Доставката се поема от:

tick Купувача
ОЩЕ ОБЯВИ ОТ Glowing Skin